Diensten


Elk idee en elk project is uniek en wordt door Vos Glasconstructies ook als zodanig behandeld.

Of het nu gaat om een vernieuwend ontwerp of een project in opdracht, samen met u wordt er een pakket samengesteld van wat Vos Glasconstructies voor u kan betekenen.

Hierbij wordt er zoveel mogelijk een vaste prijs afgesproken zodat ook de financiële kanten van uw idee of project inzichtelijk zijn.

 
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Advies & ontwerp:

Het onmogelijke haalbaar maken.

Door een uitgebreide kennis, aangevuld met een flinke dosis creativiteit, krijgt u een onafhankelijk advies. Dit advies kan worden uitgewerkt in een (voorlopig) ontwerp.

 

Calculaties en offertes:

Alle toeleveranciers van glas of aluminium profielen hebben in meer of mindere mate hun eigen pluspunten, maar ook hun beperkingen. Onze expertise is om hierin een weg te vinden en een correcte en technisch haalbare aanbieding te maken, eventueel aangevuld met financieel gunstiger alternatieven. De gemaakte calculaties worden verwerkt in een duidelijke en overzichtelijke offerte.

Ook voor het maken van hercalculaties kunt u bij Vos Glasconstructies terecht.

 

Engineering:

U heeft het project in opdracht maar het moet nog uitgetekend worden.

Vos Glasconstructies kan het gehele tekentraject verzorgen, zoals (principe-)details, voorlopige tekeningen, definitieve tekeningen, productie- en montagetekeningen of tekeningen voor het bestellen. Indien de maatvoering ingemeten of gecontroleerd dient te worden op de bouw kan Vos Glasconstructies dit ook voor u verzorgen.

Vos Glasconstructies tekent in AutoCad LT en levert alle tekeningen aan in .PDF en .DWG of .DXF. Natuurlijk kunnen alle tekeningen voorzien worden van uw bedrijfsnaam en –logo.

 

Coördinatie:

De bouwbegeleiding, opvolgen van levertijden en bouwplanning is meestal een verhaal apart. Ook dit kan Vos Glasconstructies voor u verzorgen.
image1